Nieuwe wagens

Nieuwe Peugeot modellen bekijken?

Kom alle Peugeot modellen bezichtigen in onze verwarmde toonzaal. Van de meeste modellen zijn er ook testwagens beschikbaar. Meer informatie? Neem contact met ons op, of kom eens langs in onze toonzaal. We adviseren u graag verder bij de aankoop van uw nieuwe Peugeot.

Na het aanklikken van de merknaam wordt u doorgeschakeld naar de website van Peugeot. Op deze websites treft u het complete modellenoverzicht aan.

Wanneer u daarna weer terug wilt naar deze onze kunt u het scherm middels het kruisje rechtsboven “afklikken”, of het tabblad sluiten en u komt weer op deze pagina terecht.

Je bent in goede handen

Niet alleen u als klant maar ook uw wagen wordt bij ons op handen gedragen. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de automobielwereld en met de driemaandelijkse technische cursussen zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Testrit aanvragen

Advies

Een nieuwe wagen aankopen is een speciale gebeurtenis en dat beseffen wij bij Peugeot De Backer maar al te goed. Soms kunt u door het grote aanbod de weg kwijt geraken. We begeleiden u stap voor stap om er zeker van te zijn dat u niks vergeten bent en voor geen nadelige verrassingen komt te staan. Wij helpen u met de totale configuratie van de wagen incl. motorisatie, uitvoeringen, opties, onderhoudscontracten, verlengde waarborgen, financiering, verzekering,…

Service na verkoop

Uiteraard kunt u bij Peugeot De Backer terecht voor onderhoud, herstellingen en aanpassingen van uw wagen. De wagen word steeds nagekeken volgens de normen van het merk en met het oog op de tevredenheid van de klant.

Alles word op voorhand besproken, zijn er onvoorziene kosten dan nemen wij eerst contact met u op.

Tijdens de interventie kunt u gebruik maken van onze wachtruimte of voorzien we vervangend vervoer. Meer info zie “services”

Financieringsmogelijkheden

Wij hebben alle opleidingen gevolgd en attesten behaald om met u, als particulier of zelfstandige, het best passende krediet af te sluiten. Meer info zie services.

En zoveel meer

Waar het voor de meeste garages stopt met service te geven na de verkoop van een wagen zal het bij Peugeot De Backer doorgaan. U zult merken dat geen vraag teveel is en geen vraag onbeantwoord blijft. Wij streven naar een persoonlijk onthaal en gevoel bij ons cliƫnteel. Meer info zie services.

Liever eerst eens proberen voor kopen?

Testrit aanvragen