Kwaliteit door ervaring

Peugeot De Backer is een jong, dynamisch en sportief bedrijf die de klant steeds persoonlijk benadert en een uitmuntende service bezorgt. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de automobielwereld en met de driemaandelijkse technische cursussen zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Verder maakt Peugeot De Backer alles rond automobiel zo ecologisch mogelijk. B.V.: het verwerken van oude banden en afval. Wij werken samen met Car-pass om valse kilometerstanden tegen te gaan. Dankzij onze inzet hebben we meerdere awards en attesten van verschillende instanties mogen ontvangen

Vertrouw je voertuig toe aan deskundigen

Buiten het feit dat u bij Peugeot De Backer geen nummer bent en steeds persoonlijk benaderd wordt beschikken wij over alle noodzakelijke uitrusting en kennis om werk van hoge kwaliteit af te leveren.

Alle medewerkers volgen permanente opleidingsprogramma’s zodat ze u professioneel en persoonlijk advies kunnen geven. Bij elke reparatie gebruikt Peugeot De Backer originele onderdelen.

certificaten

Zoveel meer dan zomaar een garage

Peugeot De Backer doet meer dan enkel onderhoud en verkoop van wagens. Wij doen alles rond automobiel: van verkoop en levering tot inschrijving bij de dienst inverkeerstelling, van kredietvoorstel tot de verzekering, van pechhulp tot berging van uw wagen, ombouwing van uw wagen, uitdeuken na een ongeval, … Dit alles met een persoonlijke aanpak en een professionele manier van werken.

Alle diensten

Onze waarborg

Bij ons heeft u de waarborg dat: uw wagen geen geheim heeft voor ons, u advies en informatie krijgt van specialisten, u een klantgerichte garage betreedt, u altijd verder geholpen wordt

Wanneer u uw wagen binnenbrengt voor een interventie geven wij u eerst zicht op de vermoedelijke kostprijs. Zijn er onvoorziene kosten dan nemen wij eerst contact met u op.

Maak afspraak