Onze diensten

Peugeot De Backer kan en mag u alle diensten aanbieden die in de automobiel wereld verkrijgbaar zijn.

Van het basis onderhoud tot het ombouwen van uw voertuig voor mindervaliden, van koetswerkherstellingen tot financieringen, verzekeringen,... Speciale wensen?

Neem contact op

Koetswerk herstelling

Wij bieden u een complete koetswerkservice aan die aan de strengste normen voldoet: professioneel en volgens de instructies van de fabrikant.  Bovendien hebben wij afspraken met de meeste verzekeringsmaatschappijen, wat u een aantal voordelen biedt:

 • u ontvangt een duidelijke en gedetailleerde offerte
 • uw voertuig wordt enkel met originele stukken hersteld
 • u krijgt een gratis vervangwagen tijdens de herstellingsduur
 • uw factuur wordt indien mogelijk rechtstreeks geregeld met de maatschappij indien deze de herstelling voor haar rekening neemt

Peugeot De Backer Easy Repair

Kleine beschadigingen aan uw voertuig door dagelijks gebruik zijn onvermijdelijk. Zowel het interieur als het exterieur lopen het risico om beschadigd te raken. Met Peugeot De Backer Easy Repair zijn veel soorten kleine beschadigingen nagenoeg onzichtbaar weg te werken. In tegenstelling tot conventionele reparatiemethodes zijn bij deze techniek geen vervangende onderdelen nodig. Een technische voorsprong die u tijd en geld bespaart. Enkele voorbeelden: Bumperreparatie, velgreparatie, steenslagreparatie, bekledingherstel, ontgeuren…

Vraag er ons naar bij uw volgende bezoek.

Maak een afspraak

Schadeformulier

Herstellingen bij glasbreuk

De ruiten van je auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie.

Indien je de herstelling of vervanging van een ruit laat uitvoeren bij Peugeot De Backer dan blijven alle geldende garanties voor 100% onverminderd van kracht.

Indien u steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loopt u de kans dat u op termijn de complete voorruit moet laten vervangen. Op het eerste zicht lijkt een sterretje niet zo erg maar door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi kan er plots een fikse en onherstelbare barst ontstaan.

Hou er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot een afgekeurde wagen. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20mm in het directe zicht van de bestuurder zit.

 

Na de reparatie kunt u zo goed als niet meer zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder u de ruit laat herstellen, hoe minder u van de reparatie ziet.

Maak een afspraak

Bandenservice

Zorg dat uw banden in orde zijn:
Uitgedroogde banden kunnen leiden tot een klapband en banden met een verminderd profiel hebben minder grip wat bijvoorbeeld kan leiden tot aquaplaning. Daarnaast verbruikt u meer brandstof als u bandenspanning te laag is. Als erkende Peugeot dealer zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en eventueel vervangen van banden. We helpen u graag weer veilig op weg.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor alle herstellingen, wieluitlijning of vervanging van uw banden. Wij bieden u ook tal van winter- of zomerbanden en uiteenlopende modellen van velgen aan.

Peugeot De Backer Banden Hotel

U laat uw winter- of zomerbanden liever bij ons achter? Maak dan gebruik van ons “Banden Hotel” om uw niet-gebruikte banden en velgen perfect te bewaren aan een forfaitaire prijs. Zo hoeft u niet langer zelf met uw banden te zeulen. Tevens zorgen wij ervoor dat uw banden per seizoen grondig gereinigd worden.

Maak een afspraak

Accessoires

Bij Peugeot De Backer kunt u steeds terecht voor een uitgebreid gamma aan accessoires voor uw wagen:

 • Trekhaken met de nodige elektrokit
 • aluminium velgen
 • fietsendragers
 • dakkoffers
 • skidragers
 • navigatie met of zonder achteruitrijcamera of enkel een camera
 • spoilers
 • body kits
 • bijplaatsen van een centrale vergrendeling met of zonder afstandsbediening
 • tinting van ramen
 • plaatsen van een lederen interieur met of zonder verwarming
 • track & trace systemen (met of zonder stilleggen van de wagen)

Andere wens? Contacteer ons.

Maak een afspraak

Pechverhelping

Peugeot De Backer laat u niet in de kou staan, zeker niet wanneer u ons het meest nodig heeft. Een voertuig in panne komt altijd op een slecht moment. Peugeot De Backer helpt u met veel plezier.

 • Pechformule: Geen lange wachttijden bij de wegenwacht en direct geholpen worden tegen een democratische prijs? Bel Peugeot De Backer. Na openingsuren zal de voice mail u op het einde een noodnummer doorgeven. Geef via het noodnummer uw locatie door, dan komen wij u helpen.

Maak een afspraak

Vervangwagens

Terwijl uw wagen bij ons staat, kunnen wij  een vervangwagen voorzien tegen betaling. U kunt deze vervangwagen best aanvragen wanneer u een afspraak maakt. Onze vervangwagens zijn altijd ingeschreven, gereinigd, omnium verzekerd en getankt.

U kunt ook opteren voor een gratis fiets. Het centrum ligt dichtbij en enkele grote winkelketens op minder dan 1km. Bovendien kunt u ook gebruik maken van een gratis haal- en brengservice aan binnen een straal van 10km.

Maak een afspraak

Financiering

Als particulier kunt u kiezen tussen:

 • een klassieke financiering
 • een autostretching
 • een personal lease

Als professional kunt u kiezen tussen:

 • verhuur op lange termijn
 • financiële renting
 • financiële leasing
 • klassieke financiering.

Wij kunnen u ook een krediet voorstellen voor herstellingen of andere interventies aan wagens waarop u financiële toestand niet op voorzien is. B.V.: ongeval, zware motorschade maar ook winterkits,…

Weet u niet welk financieel product het best bij u past of het meest voordelig is? Wij geven u met plezier meer uitleg over de verschillende formules en bekijken samen met u wat in uw geval de beste keuze is.

Wij zijn goedgekeurd van Febelfin en de FSMA om met u het best passende krediet af te sluiten.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Maak een afspraak

Herstellingen en onderhoud

Dankzij regelmatige onderhoudsbeurten blijft uw wagen in perfecte staat en dit gedurende lange tijd. De onderhoudsplanning geeft aan wanneer uw wagen aan een onderhoudsbeurt toe is. Onderhoud bij Peugeot De Backer houdt ook in:

 • behoud van garantie
 • alles word op voorhand besproken
 • u weet op voorhand hoeveel het onderhoud u kost

Originele onderdelen

Peugeot garandeert de veiligheid, de betrouwbaarheid en de lange levensduur van haar originele onderdelen.

De originele Peugeot-onderdelen die Peugeot De Backer vervangt, zijn identiek aan de onderdelen die bij de assemblage van uw auto werden gebruikt. Deze producten bevatten alle innovaties die bij de bouw van een specifiek model worden geïntegreerd en hebben alle testen ondergaan voor de onderdelen die in de serieproductie worden gebruikt.

Maak een afspraak

Airconditioning

Vrijwel elke nieuwe Peugeot heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttig accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen. Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw wagen na activering van het aircosysteem.

Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Peugeot De Backer biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw wagen:

 • controle koelende werking
 • controle kwaliteit stof- en pollenfilter
 • verversing van de airco olie/gas
 • ontsmetting van de luchtkanalen

Maak een afspraak

Autoverzekering

 • Een contract op maat voor zowel particuliere als professionele klanten
 • Eén enkele gesprekspartner over zaken met betrekking tot uw wagen
 • Altijd dicht bij u, altijd beschikbaar voor uw wagen

Peugeot De Backer kiest voor Peugeot verzekeringen en loodst u doorheen alle zaken van de verzekering, van het aanmaken van een polis tot het verzorgen van uw aangifte bij een ongeval.

Peugeot verzekeringen verbindt zich ertoe om uw voertuig te laten herstellen bij uw gebruikelijke Peugeot verkooppunt. Zo bent u altijd zeker dat herstellingen uitgevoerd worden met originele onderdelen en volgens de voorwaarden van de fabrieksgarantie met de service van Peugeot de Backer.

Het minste dat een autoverzekering u moet bieden, is een hoog niveau van bescherming. Peugeot De Backer luistert naar u, staat voor u klaar en biedt een dienstverlening waarop u kunt vertrouwen. Peugeot verzekering sluit perfect aan bij het aanbod van exclusieve services die Peugeot De Backer u kan en mag aanbieden.

Peugeot De Backer is erkend door de bevoegde instellingen om u vrijblijvend informatie te verstrekken voor het afsluiten van een verzekering.

Maak een afspraak

Nazicht keuring

Wij controleren uw wagen op dezelfde punten waarop hij gekeurd wordt met behulp van de modernste technologie en regelen of vervangen de onderdelen waar nodig. Wij verwittigen u indien er ingrepen nodig zijn en bezorgen u een offerte.

Indien u dit wenst gaan wij in uw plaatst naar de autokeuring.

Maak een afspraak

Oplaadmogelijkheden

Dankzij onze diverse oplaadmogelijkheden kunnen we oplossingen en producten aanbieden die de mobiliteit van de toekomst bepalen.

Onze oplossingen zijn gericht op een autonome, verbonden, elektrische en gedeelde mobiliteit voor steden, bedrijven en thuisvoorziening.

Maak een afspraak

Heb je een vraag of opmerking? We helpen je graag?

Neem contact op

Schadeformulier

Laat hier uw gegevens en gedetailleerde foto's na. Op deze manier kunnen we u zo snel mogelijk bijstaan met informatie en een richtprijs van herstelling doorgeven.

Indien je een foto toevoegd kunnen wij u beter helpen

Aanvraag service

Vul hieronder je gegevens in en voor welke service je graag een afspraak wenst te maken en we nemen spoedig contact met u op.

Maak afspraak

Vul hieronder je gegevens in en voor welke service je graag een afspraak wenst te maken en we nemen spoedig contact met u op.